Här är han, den underbara lille Ha

01e2cc370925d36cf8fdac27da091d74.png

Kolla varifrån!

Här är han, den underbara lille Harry. Ett stort grattis till de stolta föräldrarna Anna o Magnus. Puss på er.


Vänskap!

Idag började min morgon med att det kom ett litet pip i min mobil.. vem skickar ett sms kl 08 till mig???
Joooo bästaste bästa ANNA!
Det var en bedårande liten Harry på bilden, han är rent ut sagt bedårande. Såååå söt, nyfödda brukar ju inte vara så söta.. hihi
Kommer ihåg själv när jag hade fått Love.. jag tyckte ju självklart att han var den vakraste barnet som hade fötts.. men sen när jag & Viktor har tittat på bilderna så har man ju fått lite perspektiv på det hela & han ser ju ut som vilket barn som helst.. :-)
Men i mitt mamma hjärta så kommer ju alltid mina barn vara finast/sötast/bäst.. hihii

Anna är en av mina allra bästa vänner... vi har gått igenom en hel del genom våra år tillsammans. Både hysteriskt roliga & tyvärr oxå tråkiga saker. Men det har även gjort att vänskapen har stärkts. Tyvärr för min del så bor inte Anna här i Stockholm längre.. utan hennes resa har tagit henne hem igen till Viken & kärleken. För mitt egna ego så känns det ju skittrist att hon är där & jag är här... men för hennes skull är såååå glad, tacksam & lycklig för att hon är lycklig där hon är.

Nu har hon oxå gått & blivit mamma till den underbara lille Harry.. Anna .. du kommer att bli den bästaste mamma på denna jord. För du har saknat, längtat och kämpat för det här så länge vännen.
Jag känner så mycket för dig & din familj att jag nu sitter & gråter när jag skriver detta.. men som du vet så är jag ju en känslig person ;-)
Hela jag fylls av värme när jag tänker att du nu ligger & myser med din lille bebis..

Ja detta är en sann lycka... att känna så starkt för en vän.

Har sagt det tusen gånger innan... Men jag älskar dig vännen..

Pusspuss...

Varför har man en blogg!!????

Ja det kan man verkligen undra om man tittar in hos mig.. Jag skriver knappt något i bloggen längre, har ingen insperation alls.. Usch satan vad trist jag är.. hihiihi
Här hemma går allt sin gilla gång.. Viktor jobbar & sliter & jag är hemmafru :-) Men från måndag så blir det ändring på det för då börjar jag ju att JOBBA!!!!
Uha.. jag har i stort sett inte jobbat på 4 år förrutom lite imellan barnen.. sen har jag ju varit hemma & mamma ledig + studierat 1 år. Men det kommer säkert att gå toppen.. lite svårt nu att anpassa sig att passa tider igen :-)

Jag har även hunnit med att pärla lite... några av de vårsmycken jag hade tänkt & göra är nu gjorda & nu behöver jag bara lite mer inspiration för den är verkligen helt borta nu..

I helgen så är Viktor ledig.. vi ska fixa lite här hemma.. ta bort alla julsakerna & sätta upp några hyllor som ska upp. Sen blir det förhoppningsvis ett litet städryck.. hihii.. Imorgon kväll så ska Viktor iväg så jag & kidsen är hemma så då får jag nog lite tid för pärlorna igen & på lördag så ska jag hem till en kompis & sjunga singstar kuligt värre... Tyvärr så har vi inte så mycket barnvakt att tillgå så då blir det att V & Jag får turas om de helgerna han inte jobbar.. hahha Fredagen är min & lördagen är min så mycket saker tillsammans blir det inte just nu.. men men snart är barnen stora & då har man ju hur mycket tid som helst... förhoppningsvis :-)

Nästa torsdag ska Elliz & jag börja dansa magdans.. hahha jag tror jag dööööööööööör.. Men det kommer jag att återkomma till, var så säkra.. hihi

Nää gott folk.. nu väntar sängen... jag avslutar med lite bilder på lite nya smycken...

Pöss & godnatt








 



RSS 2.0