Min sjukling



Så här såg det ut hemma hos oss i veckan. Stackars Love har varit sjuk hela veckan & har haft sin lilla plats i soffan. Idag verkar han pigg så nu hoppas jag att det har vänt. Vi ska snart ut på en liten utflykt för att få lite luft & rasta barnen ;-)
Tingeling så länge..


Mer musik!!!



En till ni kan rocka loss till :-)


Turkisk musik en Lördag morgon



Härlig musik från Turkiet 2009... sväng era lurviga & släpp loss denna Lördag morgon.. det gör vi här hemma iaf.


Härlig lördag morgon med mammas pä

0-5062ce09bcf613409af8903433372a1a.png

Kolla varifrån!

Härlig lördag morgon med mammas pärlor.


Min bästa vän!

Igår kväll så pratade jag med min bästa bästasde vän. Vi har varit kompisar sen vi var barn & alltid hängt ihop. Men när vi blev äldre så delades våra vägar här i livet och hon bor numera i Ggb. Något som lite trist då vi ses alltför sällan, hon tycker ju precis likadant om att jag bor här.
Men denna vänskap är helt fantastisk, ingen är som hon. Hon är vis och förståndig och tar ner mig på jorden , hon stöttar när det är jobbigt och hon gläds av olika saker som kommer till i mitt liv. Vi kan verkligen prata om allt, jag har andra kompisar här i Stockholm men ingen där vänskapen är lika stark som i det här fallet.
Vi har kommit olika långt här i livet och ibland så suktar vi efter det den andra har. Jag har saker i mitt liv som hon inte har och givetvis tvärtom oxå.
Vi stöttar varandra i vått & tort.

Änglar

Änglar är som små vita moln
som svävar runt omkring oss
för att skydda oss
mot allt ont som finns i vår värld
de ler och myser mot varandra
och sprider glädje och trygghet
i våra hjärtan


Du är min ängel.
Puss på dig & tack för att jag är din vän.
Älskar dig..


Izza

Förresten så är jag gymt besviken på att Izza fick åka hem igår.. hehheh vem ska nu stå för alla skandaler i huset?


Fredag morgon

Här sitter jag & det är alldeles tyst här hemma.. Har hunnit med mycket för att klockan bara ska va nio. Jag har ringt till vårdcentralen & fixat nytt recept på mina mediciner som jag måste hämta ut, preppat köksbordet med pluggböcker & startat pluggdatorn, plockat undan lite, druckit en kopp te och nu sitter jag här.
Viktor tog med sig Noah till fsk när han åkte & jobbade så nu är bara den stora juveln & jag hemma. Han sover så sött i våra sängar ff & han behöver det skulle jag tro, för kl 03 inatt så vaknade han & grät för han var hungrig.. hahha stackars barn & inte få nån mat här hemma. Fattar inte hur det gick till då han åt middag som vanligt + kvällsmat men men kroppen börjar väl återhämta sig efter denna veckas sjukdom. Så idag är det bara han & jag hemma på dan & jag ska vara en lite sämre mamma idag & försöka plugga lite, tänkte lägga honom i soffan & sätta på en film & sen kanske det kan bli lite wii spel oxå.
Eftersom jag hade vigt denna vecka åt plugg då det är praktik igen på Måndag så förstår nu säkert att jag ligger efter skapligt mycket då det har varit minst sagt kaos här hemma sista veckan. Men nu är allt på väg till det bättre & huvudsaken är ju att barnen är friska.. allt annat är ju egentligen skitsaksamma tycker jag.
I eftermiddag ska jag försöka få ut Love första gången sen i Måndags för att handla lite fredagsmys & hämta lillskit på fsk.
Nä nu väntar böckerna på mig... ses senare.

Mammas pojkar




Jag verkligen älskar denna såpa.. hahha helt underbar.
& Izza är faktiskt ganska skön brutta ju..



Tjhooo nu tbx till soffan..


Svärmor på besök

Nu har svärmor kommit på besök till oss & framförallt till den lilla sjuklingen. Självklart så hade hon med sig lite "bli bättre" godis... :-)
Nu leker dom med piratskeppet inne på Loves rum. Själv sitter jag & läser om saker som gäller skolan.. :-)
Dessa godispåsar fick han till sin stora glädje, även fast det inte är lördag... Gullunge.



 


Scrapblog



Denna scrapp har jag gjort digitalt på nätet. Finns ju hur mycket som helst som man kan göra med korten..
Enkel men fin tycker jag sälv.



En till på lilla Noah & mig när han var nyfödd..


Roligt att man kan göra detta på datorn oxå tycker jag..
Här kommer sidan om ni själva vill pröva:
Scrapblog
http://www.scrapblog.com/

Badkar!



Ni som känner mig vet ju att jag älskar att bada.
Detta badkar ska jag nog önska mig áv jultomten :-)
Fint va? Eller vad tycker ni?

Torsdag morgon.



Ja och jag följer det rådet.
Love stackarn är sämre idag igen, fattar inte vad det är vad han åkt på.  Det är så trist & det gör ont i hjärtat & se dom små så ynkliga & sjuka.
Noah fick däremot gå till fsk idag då han inte alls vissat nåfra teckaen på att vara sjuk. Tror han har det roligare på fsk med sina kompisar än här hemma i sjukstugan med oss.
Denna vecka hade jag ju verkligen planerat in så bra att jag skulle ägna mig helt åt studierna då det är höstlov där jag har min praktik. Men nu sitter jag här & det är redan Torsdag & jag har inte ens öppnat böckarna & det är ju mycket pga all sjukdom här hemma. Hoppas Love är ok lite senare så jag kan få några timmar med böckerna. Viktor är faktiskt ledig i helgen.. wiiieeee men som sagt så får jag kanske ta lite pluggtid från helgen. Nästa vecka är det praktik igen & sen är det bara en vecka kvar på kursen så är jag klar sen.. detta år har ju gått jättefort. Nu ska man bara hitta ett jobb oxå, är ute så gott som nästan varje kväll på ams men det finns inte så mycket ute just nu.

Nä nu ska jag ge min lilla kille lite kärlek.. det står ju att det är den bästa medicinen så har följer det...
hej hopp så länge..


Pärlkväll hos Pia. Myspys :)

0-3817e2d37a0cf700ad3c77366172261a.png

Kolla varifrån!

Pärlkväll hos Pia. Myspys :)


Torsdag kväll

Ja & här sitter jag framför datorn fast jag egentligen borde ligga i sängen för längesen. Men ikväll fastnade jag framför tv & titta på Mammas pojkar, hahah ja herregud vilket pogram & vilka bruttor. Sen fortsatte jag med det mest provocerande pogramet Lyxfällen.. Viktor har ju förbjudit & kolla på det här hemma då han verkligen tycker att de inte är riktigt friska.. tur för mig att han är på P-fest ikväll då ;-)

Jag är ff jättehängig men nu är det bara 1 dag kvar på praktiken & sen en hel vecka "ledig" då skolan har höstlov. Men för det så står ju inte tiden still för mig utan det är MASSOR med teoretiska uppgifter som ska göras då.
Ber bara på mina bara knän att jag inte blir sjukare än så här.. för det kan jag fixa, men det är gränsfall nu. Börjar få satans ont i kroppen, feber & en jäkla hosta som inte vill släppa.. snälla gör mig frisk.

I helgen jobbar V som vanligt så det är det ensam mamma hela helgen.. kul... eller NOT!!! Hatar verkligen dessa helger då han måste jobba.. dom suger verkligen.
Nä nu måste jag ner i sängen & försöka sova 7 kvart i timmen, kl ringer kl 06.00.



Det är precis så här jag känner mig just nu... Kram & kärlek till er.


Rush Rush, många minnen.. .-)


En riktig gamal goding


Väckning av födelsebarnet



Idag har min kära man fyllt år. Vi började ju självklart dagen med väckning på sängen & lite paket. Love hade valt ut helt egne blommor som blev så fina. Noah tycker nog att pappa är lite tröttmössa, kan det kanske bero på festen dagen/natten hade att erbjuda ;-)

En helt supermysig dag med massor med mys & kärlek.


 
Blommorna som Love valde.       



Idag har det bakats detta!



Recept:
http://recept.nu/1.122477/leila_lindholm/efterratter_godis/frukt_bar/appeltantens_smuldegspajer

Saffranskorpor, supergoda!

Dessa saffrans skorpor är helt fantastiska.. Prova själva.



Mammas supergoda saffransskorpor

Kock: Leila Lindholm TV-program: Leilas jul 
En jul för några år sedan gav mamma mig dessa skorpor i julklapp. Det var en julklapp av världsklass och jag åt upp hela burken på 2 dagar.

 

Färdigt på: 175 min

100 100 g smör
1 1 g saffran
2 2 st ekologiska ägg
1.5 1.5 dl strösocker
5 5 dl vetemjöl
1.5 1.5 tsk bakpulver
1.5 1.5 dl hel sötmandel
Råsocker

Foto: TV4

 

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Smält smöret tillsammans med saffran, häll över i en bunke och rör ner äggen.

3. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken.

4. Forma degen till 3 längder och lägg dem på en plåt. Strö över råsocker.

5. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.

6. Ta ut dem och sänk temperaturen till 125 grader.

7. Skär längderna i 1 centimeter tjocka skivor och lägg tillbaka dem på plåten.

8. Torka skorporna i mitten av ugnen i cirka 10 minuter.

9. Stäng av ugnen och låt skorporna stå och torka i eftervärmen tills ugnen kallnat (eller över natten).


Hipp hipp hurra för Viktor idag



HIPP HIPP HURRA!
För världens bästa pappa & man.. som fyller år idag..
Pöss & kram , vi älskar dig...

Din familj..


Söndags morgon mys!



Idag är det Söndag & mycket står på schemat idag. V fyller år idag så lite senare ska vi till svärmor på födelsedagsmiddag.
Just nu sover herren i huset efter ha varit på en spelning/födelsefest igår. Nu är det bara att vänta lite sen ska vi in & sjunga & äta frulle på sängen. Men vi får nog vänta ett litet tag.
Love valde sååå fina blommor till pappa igår så. Ska försöka ta en bild lite senare. Han valde asså styckblommor som sedan sattes ihop, dom som sålde blommorna undrade om han var en bliviande florist.. :-) Blommorna har vi gömt i garderoben :-)
Imorgon börjar praktik för mig igen.. Pust.. men det ska bli kul men det är så mycket teori oxå som man ska hinna med. Hoppas att det finns någon tid över till lite plugg idag oxå.

Sänder med denna bild på mina barn denna söndagmysmorgon... Mys för hela slanten. Nä nu ska jag gå in & mysa lite med dom innan det är dax för frulle bulle..

Yjhoo så länge & mysig söndag på er.

Å en till :-)


En godnatt sång.. Natti natti


En till denna fredag


En låt innan hon blev så känd


Underbara kvinna


Pärlor!

Ja vad ska man säga... hahah satt & googlade på pärlor & upp kom denna bild. Det är kanske såna här saker vi ska göra med våra pärlor.. ;-)
Ett helt nytt användningsområde av våra kära pärlor.






Fredag & då blir det mys för hela slanten

Ikväll blir det tacos med trevligt sällskap, det ska verkligen blir toppen kul. Barnen får leka & vi vuxna kan sitta & tjata lite skit.. Sen är det ju IDOL ikväll, det får man ju inte missa ;-)
Tanken var att jag skulle plugga hela dagen men inte en rad har blivit skriven.
Först så var vi sena till FSK , allt tar en sån tid på morgonen, vet inte vart tiden springer iväg.
Sen frullefika med S med lite samtals terapi ;-) piggar alltid upp.. sen har jag efter det spenderat min dyrbara tid med snabeldraken & skurmoppen Märta. Så nu är det äntligen fin hemma ;-)
Me lika alot!!
Nu är det dax för hämtning av juvelerna.. Tjhoo ses & hörs lite senare..


Nya armband med min logga på


Kvällens andra låt


Kvällens första låt


Min dag i bilder

Min härliga underbara dag i bilder.. :-)
Lovely kids..



    
 

Torsdag morgon

Idag så är jag gräsänka med barnen då V jobbar både dag & kväll. Nu håller vi precis på med alla morgon bestyren sen bär det av mot FSK med bägge. Idag ska jag verkligen ta mig tid att plugga lite, den nya praktiken börjar ju på Måndag så det är så skönt & få lite gjort så man iaf inte ligger efter.

Sen har jag några viktiga telefonsamtal som jag måste ringa.

* Stockholmsstad
* Lina
* Sweja
Ja det e bara & hoppas att någon vill prata med mig oxå heheh

Nä nu är det påklädning av de två små juvelerna mot en kall promenix till FSK. Usch vill verkligen inte gå ut idag men det måste man ju tyvärr.. Varför är det inte sommar året om?
Måste nog flytta till varmare breddgrader när vi blir äldre.


Sommar & sol


Måste bara ladda upp det här kortet.. satt & kollade på massa gamla kort sen när jag var liten & hittade detta.
Tycker att det är en sån underbar bild.
Passar utmärkt nu när vintern här för att kunna drömma sig bort lite.


Underbara låt

En av mina absoluta favvo just nu.. vilket par.. I love..



Pöss sugen


Min minsta lilla juvel har en STOR förkärlek att pussa alla dessa hundar.. Mysigt va.. eller kanske inte.. :-)







Min mor & jag


Min kära mor & jag från festen i Lördag... var ju tvungen & va rättvis ju.. ett med pappa & ett med mamma.. :-)


60-år Fest!



Tänkte bjuda er på en liten bild på min kära far & mig på den lyckade 60-års festen vi var på i Lördags. Det var min kära morbror som fyllde år.
Tack älskade Tina & Martin för hjälp med våra barn, det uppskattades väldigt mycket.

Matto

0-2b4017aa5028e0030cb1b3d122ca5be8.png

Kolla varifrån!

Nattmat med pappa


Så här ser det ut just nu hemma ho

14b8a659f3ee61335f3d91dcc9e9d06b.png

Kolla varifrån!

Så här ser det ut just nu hemma hos mig efter lite pärlterapi. :)


Min nya snabeldrake.


Ja är min svärmor underbar eller är hon helt enkelt underbar?
Vi var hemma hos henne förra Söndagen & upp kom samtalsämnet snabeldrake.
Eftersom dom bor i hus så har dom en stor central dammsugare som är lite jobbig & dra fram. Då kom dessa små sötisar upp i samtalsämnet.
Min svärmors man tyckte det var en perfekt lösning för dom att köpa en liten såna här goding.

Sen häromdan så skulle min kära sambo luncha med sin mor & göra lite ärenden.
Hem kommer V med en sådan från min kära svärmor i present, bara sådär.
Lovely.. jag är alldeles kär i den.. ja i svärmor oxå för den delen.

Så super tack snälla C för den fina presenten... hihii tanken har ju slagit mig att du kanske tycker jag städar för dåligt här hemma. ;-)
Pöss & kram till dig C.

Utan titel

5d89e6ac05a1e073436a1d157c1ce2.png

Kolla varifrån!


Sjukt galen på allt idag...

Idag är det mycket som ska fixas & trixas. Hela helgen är precis fullbokat av roliga saker.

Några saker vi ska ägna oss åt är:

* Gå på 60-årskalas, lördag
* Gå på den nya Findus & Petson, lördag
* Ha barnvakt åt BÄGGE barnen, lördag
* Ha stor lunch för ma+pa & syster med man, söndag
Sen toppas allt det av att vi har besök från Västervik i helgen. Dom kommer nu om några timmar & stannar tills på Måndag.
Sen på toppen av allt så är det några fina smyckes beställningar som ska göra & skolböckerna ska fram för vädring inför ny kursstart på Måndag.

Vill passa på att tacka våra kära vänner Martin & Tina som ställer upp som barnvakt för första gången som de bägge ska sova borta.. :-)
Jag säger tack i förhand ;-)

Kram på er.. hörs senare.. nu är det studier & lite städning som står på schemat.

Ljuvliga Torsdag

inget mysigt väder ute idag iaf inte i huvudstaden, tänker på de små som ska vara ute mycket idag bästa att klä på dom bra kläder.
Efter lämning idag så är det fika time med S & S ska bli himla roligt. Har verkligen fått lite perspektiv på tillvaron efter jag har börjat fika & prata med S. Hon är klok och ger goda råd som jag verkligen tycker jag behöver, efter mina samtal med henne så har jag bestämt att i mitt liv så finns det inga måsten.. inga verkliga måsten... utan att man bara ska göra det man tycker är roligt & vill just då.. allt kan ju egentligen vänta.
Nu är det frulledax & efter det lämning av de små juvelerna & själv ska jag plugga hela dan.

Ha det bäst ni oxå..


Lyssna och njut, kan det bli mer underbart?




Ja vad ska man säga om denna låt... jag bara älskar den.
Så underbar och tack Anette för att du delade med dig av den.
Lyssna och njut, min favvo idag.

Love tröttis


Noah har sin kvällsgymnastik


Oj Oj vilket paket..

Idag kom det ett "litet" paket hem till mig.. gissa vad det var???

Jo massa med nya fina pärlor i lite höstfärger + lite annat smått & gott.. vad kan vara bättre än att öppna ett sånt här paket?



Åhhh ett STORT tack till dig Nicole...

Tack snälla du för en jättefin bloggdesign.. sååå lycklig.. tackilitack.. :-)
Du är ju bara för snäll & fort gick det oxå.
Återkommer lite senare... nu rusa till dagis.. för hämtning av de små juvelna :-)

 

Titta jag kunde oxå lägga in bilder.. tjhoo..


RSS 2.0